Terakotta színű öntött kőből készült csobogók

A diófa alatt – Öntött kőből készült csobogók

A Solymári kertünkben készítettem a fotókat és ezt a rövid, másfél perces kis videót. Ez diófa alatti  csobogósor öt elemből áll, a végén pedig egy medence helyezkedik el. A lenyugvó nap fényei világították be a kis dombra telepített csobogókat, ami nagyon szépen kiemeli a színeket és a formákat. Érdemes a Youtube videót HD minőségre állítani!

A diófa alatt

A Solymári kertünkben készítettem a fotókat és ezt a rövid, másfél perces kis videót. Ez diófa alatti  csobogósor négy elemből áll, a végén pedig egy zsákvászonnal letakart medence helyezkedik el. A lenyugvó nap fényei világították be a kis dombra telepített csobogókat, ami nagyon szépen kiemeli a színeket és a formákat. Érdemes a Youtube videót HD minőségre állítani!

A formák szárazon

Kicsit közelebbről fotózva a formák, szárazon a fűben. Jól látszik a fa erezete és textúrája, amit a természetes lazúr szépen kiemel.

Lemniszkáta formájú áramlás ahogy beindul…

XII. Napfényes Fesztivál

Egy nyári fesztivál tökéletes alkalom arra, hogy kihelyezzük a csobogókat. A meleg napsütésben szinte megváltás a hűs vízben megmáratni a kezünket. A gyerek és a felnőttek is imádják. Itt még nem volt mindegyik fa lekezelve, a legfelső még nincs lazúrozva!